کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی با برشمردن بایدها و نبایدها در ماه مبارک رمضان گفت: در ابتدا باید توجه داشته باشیم که در این ماه از پرخوری پرهیز کنیم و سعی کنیم از مواد تغذیهای خوب استفاده کنیم تا بتوانیم با روزهگرفتن به سلامتی خود کمک کنیم.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی با برشمردن بایدها و نبایدها در ماه مبارک رمضان گفت: در ابتدا باید توجه داشته باشیم که در این ماه از پرخوری پرهیز کنیم و سعی کنیم از مواد تغذیهای خوب استفاده کنیم تا بتوانیم با روزهگرفتن به سلامتی خود کمک کنیم.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، مصطفی رنجبر اظهار داشت: باید تا حد امکان از خوردن غذاهای کنسروی و فستفودها پرهیز کرد و غذاها به صورت آبدار طبخ شوند، باید مصرف غذاهای سرخ شده کاهش داده و در سرخ کردن مواد از حرارت کم استفاده شود و زمان طبخ آن نیز کوتاهتر باشد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی بیان کرد: این تصورغلط است که افراد فکر میکنند با پرخوری در وعده سحر میتوانند کمبود مواد غذایی را در طول روز جبران کنند، در حالی که این اقدام باعث افزایش تشنگی و کمبود آب بدن میشود.
وی یادآور شد: افراد نباید در وعده سحر پرخوری کنند، زیرا این کار باعث می شود که در طول روز نه تنها انرژی کافی کسب نکنند بلکه باعث بروز تشنگی در آن ها می شود.
رنجبر با بیان این که روزه داران باید از خوردن غذاهای شور هنگام سحر خودداری کنند، زیرا تشنگی را در طول روز افزایش می دهد، ادامه داد: باید از خوردن غذاهای بسیار سرد یا بسیارگرم و نیز از نوشیدن آب سرد در ابتدای افطار خودداری شود و در صورت رفع تشنگی می توان از آب گرم، چای یا شیر گرم استفاده کرد.10-142